Acest formular este adresat în special părinților și elevilor care nu pot participa la concurs în școala de proveniență.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE INDIVIDUALĂ LA
CONCURSURILE CANGURUL 2020-2021
Alegeti din lista!
Invalid Input
Dacă există solicitări, subiectele vor fi traduse în limba maghiară. Participanții trebuie să specifice limba (româna / maghiară), dacă optează pentru înscrierea la Concursul Internațional Cangurul de Matematică (clasa pregătitoare si clasele I-XII) sau pentru Poveștile Cangurului (clasa pregătitoare și clasele I-IV)

DATELE ELEVULUI
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
DATELE DE CONTACT ALE ELEVULUI / ALE PĂRINTELUI
Invalid Input
Unique Field:
DATELE DE CONTACT ALE ȘCOLII DE PROVENIENȚĂ
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SC SIGMA EDUCATIONAL SRL, care le va folosi în scopul transmiterii de informaţii despre oferta educaţională, concursurile şcolare, cursurile de formare, conferinţele şi evenimentele pe care le organizează. Editura Sigma Educational îmi poate transmite informaţiile menţionate mai sus pe toată perioada desfăşurării proiectelor şi ofertelor educaţionale. Am luat la cunoştinţă că beneficiez de dreptul de acces la datele mele personale, de intervenţie asupra acestora cu scopul de a le rectifica, dreptul de a mă dezabona sau de a-mi şterge datele personale adresându-mă Editurii Sigma Educational printr-o cerere trimisă pe adresa de e-mail a societăţii, afişată pe site la rubrica Contact.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input